define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Ik maak tyd voor

Dit is het:

In de Tydmakerij kun je gewoon even Tyd Maken om dat te doen wat je graag wilt doen. Op een creatieve manier met inzichten uit Mindfulness en systeemtheoretisch denken aan de slag gaan.

Zo’n 15 jaar heb ik met veel enthousiasme als logopedist gewerkt. Communicatie systeemgericht bekijken en begeleiden: wat gebeurt er, wat gaat er mis, waarom, hoe kan het anders…..Heerlijk werk, helemaal “mijn ding”. Daarmee stopte ik toen we voor een aantal jaren verhuisden naar het buitenland.

Ik had tijd…
Ik kon van alles doen…

Ik begon met pottenbakken en kreeg er enorm veel plezier in. Het was geen groot succes qua vorm, maar wel qua ontdekking:

Ik maak iets, met mijn handen. Ik leerde nieuwe technieken en kreeg andere inzichten…. Hetgeen ik maakte werd niet altijd prachtig of perfect, maar het was goed zoals het was. Het werd positief ontvangen.

It’s what it is,…….. zonder dat het mooi of perfect moet zijn, het is gewoon goed.

Klinkt heel simpel,
en zo is het ook!

Dit positieve effect van een creatief proces wordt aangetoond in cursussen over Mindfulness en Creatieve Therapie:
als je iets maakt, komt een positieve adrenaline vrij. Dat geeft energie. Dat inzicht, dat wil ik delen!!!!

Delen is immers vermenigvuldigen.

De keuze is gemaakt: Ik kies ervoor om Tyd te maken voor dat wat me bezig houdt. Op creatief en maatschappelijk gebied.

De Tydmakerij is de plek waar Creativiteit en Mindfulness samen komen.

Wat ik het allerliefste zou willen doen met de Tydmakerij? Meer waardering creëren voor het Doen, het creatieve in de mens meer aanwakkeren.
En vooral met iedereen die een Verandering aan gaat  (in welke vorm dan ook).
Misschien ga je verhuizen? Wil je een nieuwe richting in slaan maar weet (nog) niet welke of hoe? Ben je net aangekomen in Nederland en zoek je nog naar je eigen plek? Door een creatief proces maak je je keuzes meer Bewust en daardoor verkrijg je inzicht in dat wat jou bezig houdt en wat je wilt bereiken.
Dus in De Tydmakerij kun je gewoon even een moment stil staan en bezig zijn met wat je Hier Nu bezig houdt….

Jij kan:

  • meekijken, op de site en via de social media en mijn BLOG “Ik maak Tyd voor….”
  • nieuwsgierig zijn en meer willen weten; neem gerust contact met me op info@detydmakerij.nl.
  • Tyd komen maken: we kunnen een afspraak maken voor een workshop of (interactieve) lezing

image-14

Dus….Welkom!
Fijn dat je kijkt en laat gerust even weten wat het met je doet,
dan maak ik Tyd om daar iets mee te doen!

Liefs, Monique